Doneren - Stichting Rumi
page-template-default,page,page-id-15639,page-child,parent-pageid-15699,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Doneren

Een non-profit organisatie zoals onze stichting kan niet zonder donateurs. Natuurlijk zijn wij blij met iedere donatie/gift maar zeker zo blij met iedere vorm van steun om onze sociaal-culturele en maatschappelijke doelen te verwezenlijken voor onze doelgroep.

Je kunt een donatie overmaken op het rekeningnummer van Stichting Rumi:

Bankrekeningnummer                       NL32 ABNA 0540 8983 68

Wil je ambassadeur worden van onze stichting?

Wij zijn erg blij met sponsors die er mede voor zorgen dat dromen van vluchtelingen en migranten gerealiseerd kunnen worden. Wilt je ons sponsoren voor minimaal €50 per maand, dan krijgt je een vermelding op de website en houden we je op de hoogte van ontwikkelingen en activiteiten.

Hartelijk dank voor je interesse en betrokkenheid!