Vrijwilliger worden of stage lopen?

Wij zijn een Erkend leerbedrijf en hebben het Haags keurmerk voor vrijwilligersorganisaties

Stichting Rumi is officieel een erkend leerbedrijf en daar zijn wij erg trots op. In 2019 is het SBB langs geweest om onze kwaliteit als leerbedrijf te toetsen.  Wij vinden het belangrijk om onze kennis door te geven aan een nieuwe generatie en ze te enthousiasmeren voor dit dankbare werk. Met deze erkenning willen wij studenten de mogelijkheid geven om kennis en ervaring op te doen bij een non-profit organisatie. 

Stichting Rumi kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Zij zijn van onschatbare waarde voor de kwaliteit van bestaan van onze cliënten. Zij maken extra aandacht en activiteiten mogelijk en dragen eraan bij dat cliënten meer mee kunnen doen in de maatschappij. Iedereen kan vrijwilliger worden: ongeacht opleiding of ervaring. Wat belangrijk is, zijn passie, betrokkenheid en inzet. Is dit iets voor jou?

Wil jij deel uitmaken van een sociaal-maatschappelijke organisatie die bijdraagt aan een beter leven voor vluchtelingen en migranten in de regio Den Haag? Dit kan al met een paar uur per week! Wij werken in multidisciplinaire setting samen met interne en externe collega’s. Wij werken in informele sfeer, zowel bij de stichting, ergens op locatie als thuis. 

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Opdoen van ervaring en kennis bij een groeiende maatschappelijke organisatie in Den Haag.
  • Een veelzijdige baan die voldoening geeft, met ruimte voor creativiteit en eigen initiatief.
  • Uitbreiden van je netwerk met leuke en gemotiveerde collega’s.
  • Waardevolle aanvulling op je CV.

Meld je aan en wordt onze ster

Keurmerk vrijwilligers organisaties

Stichting Rumi heeft uit handen van PEP Den Haag het Haags Keurmerk voor Vrijwilligersorganisaties ontvangen. Hierdoor kunnen vrijwilligers er nu (nog meer dan voorheen) zeker van zijn dat er bij Stichting Rumi goed voor hen gezorgd wordt. Stichting Rumi mag het keurmerk ‘het Haags Keurmerk voor Vrijwilligersorganisaties‘ dragen, een kwaliteitsonderscheiding voor goed vrijwilligersbeleid.

Meld je aan en wordt onze ster